Multivariat Statistisk Primer til geologer

Original: http://life.bio.sunysb.edu/morph/index.html

Filen [PRIMERZ.EXE]: er en selvekspanderende DOS fil, der indeholder en samling af multivariate metoder, der anvendes specifikt til geologiske problemer. Metoderne er dog ganske generel og bør være af interesse for morphometrics klan. Jeg gør det “primer kompilering” tilgængelig på en selvrisiko status i håb om, at materialet kan vise sig nyttig for begyndere inden for multivariate statistiske analyser.

Filen primer.doc indeholder en beskrivelse af programmerne, en diskussion af eksempler og en simpel introduktion til hver af dem med vægt på faldgruber og fejlslutninger. Denne dokumentation er skrevet i WordPerfect 5.1 til hvilket tekstbehandlingsprogram (eller højere), vil du have adgang, hvis teksten kommer til at give mening. Dokumentet er skrevet som en vandre-gennem præsentation med implicitte instruktioner til aktivering af programmerne.

For at udpakke filerne, så skriv primerz i DOS-prompten.

Du skal bruge DOS 6.2 i det mindste at være i stand til at gøre alle de ting til rådighed, og en maskine med en matematisk-chip. Programmerne blev skrevet i FORTRAN 77 og C ++ (Microsoft-versioner) og udarbejdes på en 486 maskine.

PRIMER er ikke en poleret produkt som NTSYS-pc og den grafiske output er rå, men effektiv. Materialet stammer fra mine egne forskningsaktiviteter og programmerne er ikke blevet konstrueret med en bruger-marked i tankerne.

Jeg er interesseret i at lære, hvordan PRIMER virker for dig. Min postadresse er

Toejnavaegen 22B
S 19144 Sollentuna
Sverige

Richard Reyment, e-mail: [email protected], 12/23/94

Bemærk: Denne fil er blevet konverteret til en Windows selvudpakkende ZIP-fil og en MS Word-version af primeren er blevet tilføjet til filen.
Sidst ændret 24 marts 2005 af F. James Rohlf.