Hvorfor genbrug?

Original: http://www.seas.columbia.edu/earth/RRC/whyrecycling.html

Alle råvarer og al energi leveres af vores miljø. Desværre er de fleste af de leverede råvarer og energi er ubrugelige som de vises i naturen (f.eks malm, vindkraft, etc.) og er spredt globalt i fx indskud. Ved at bruge energi og ressourcer, vi har til at indsamle, ren, koncentrere, og omdanne disse ressourcer til at generere primære råvarer, der er anvendelige for mennesker og industri. Rent fysisk betyder det, at vi er nødt til at sænke entropien (høj entropi = høj uorden” eller lav “usability” af et materiale) af systemet “miljø” ved at bruge energi (et system, hvor alle stoffer fordeles jævnt i tilstanden af ​​ligevægt med den højest mulige entropi). Det sker i brancher som kraftværker, stål og aluminium møller eller i den petrokemiske industri.

Med produktion, anvendelse og bortskaffelse af enhver god råvarerne varerne er fremstillet af eller eventuelle omdannelsesprodukter (f.eks eventuelle emissioner) er fordelt i vores miljø (systemet) igen, hvilket betyder, at systemets entropi går op igen .

Tildelingen af ​​enhver genbrug, der er at re-koncentrere råvarer producerer et sekundært råstof og re-sænker systemets entropi ved hjælp af energi igen. Som en kendsgerning, at efterspørgslen energi og ressourcer er som regel lavere at producere en god fra genbrugsmateriale som en ren råvare er allerede tilgængelige (fx metal ikke malm) og der er ingen grund til at starte helt fra begyndelsen (fx , grave efter malm at forfine metaller biler drikkevareaktiviteterne dåser lavet af). Genbrug forsikrer, at en del af de oprindeligt anvendte råvarer og energi er anvendelige igen for vores industrier at producere nye varer til lavere omkostninger og med en lavere miljøbelastning. Primære råstoffer bør kun anvendes til at afbalancere de tab under genvindingsprocessen, at øge kvaliteten af de sekundære råstoffer, og at fylde hullet mellem de tilgængelige sekundære råmaterialer og den aktuelle efterspørgsel.

Da stofferne – fra emissioner især kan fordeles i meget lave lokale koncentrationer jævnt i miljøet efterspørgslen energi og ressourcer til at inddrive de værdifulde råstoffer vokser teoretisk eksponentielt. Korollar, genbrug og råvarer opsving vil aldrig være komplet.