uWave

Original: http://www.owlnet.rice.edu/~zw3/projects_uWave.html

uWave er en gestus Genkendelse baseret på en 3-D accelerometer. Det var et projekt, som Rice Effektiv Computing Group (RECG) i Rice University i samarbejde med Motorola Labs i 2007/08. Jeg blev forskningsassistent af gruppen, da jeg var udvekslingsstudent i Rice University og jeg tog ansvaret for uWave projektet. Vi ikke bruge Hidden Markov Model (HMM) populær i tale, og nogle gestus anerkendelser, da det kræver en stor mængde træning prøver, som ofte forårsager besvær i menneske-maskine interaktion. Dynamisk tidswarpning (DTW) algoritme og skabelon tilpasning er blevet anvendt på Genkendelse. Det opnår 98,6% nøjagtighed og kræver kun en enkelt træning prøve. Det giver også brugerne til at ansætte personlige fagter. Jeg var ansvarlig for design og udvikling af DTW algoritmen på gestus Genkendelse og en del af brugerens undersøgelse om nøjagtighed test og forbedring.

Konference-og tidsskriftsartikler

Jiayang Liu Lin Zhong, Jehan Wickramasuriya og Venu Vasudevan, “uWave: Accelerometer-baseret personlig gestus anerkendelse og dens anvendelsesmuligheder,” i Pervasive og Mobile Computing, bd. 5 spørgsmål 6, s. 657-675, december 2009 (Link)
Jiayang Liu Lin Zhong, Jehan Wickramasuriya og Venu Vasudevan, “Bruger vurdering af letvægts brugergodkendelse med en enkelt tri-akset accelerometer,” i Proc. ACM Int. Konf. Human Computer Interaction med mobile enheder og tjenester (MobileHCI), september 2009 (PDF)
Jiayang Liu, Zhen Wang Lin Zhong, Jehan Wickramasuriya og Venu Vasudevan, “uWave: Accelerometer-baseret personlig gestus anerkendelse og dens anvendelsesmuligheder,” i IEEE Int. Konf. Pervasive Computing og Kommunikation (PerCom), marts 2009 (PDF, Demo) (Best Paper Award)

Udvidet abstrakt og Technical Report

Jiayang Liu, Zhen Wang Lin Zhong, Jehan Wickramasuriya og Venu Vasudevan, “uWave: Accelerometer-baseret personlig gestus anerkendelse,” Udvidet abstrakt til demonstration i ACM Symposium on User Interface Software og Teknologi (Uist), oktober 2008 (PDF, demo)
Zhen Wang *, Jiayang Liu * Lin Zhong, Jehan Wickramasuriya og Venu Vasudevan, “uWave: Accelerometer-baseret personlig gestus anerkendelse,” Technical Report TR0630-08, Rice University og Motorola Labs, juni 2008 (pdf) (* Equal bidrag)

Gesture Bibliotek

Acceleration data for 4480 gestus prøver er indsamlet fra otte deltagere i syv dage. Flere detaljer kan findes i vores PerCom papir.
Vigtigt for ophavsret og licens, og organisering af biblioteket.
Download biblioteket her.

Relaterede Programmer kildekode
Vigtigt for ophavsret og licens.

uWave på Mac – Programmet på Mac indsamler data fra Wii remote og gør gestus anerkendelse. Sender den derefter resultatet til TCP-port, således at enhver applikation, der bruger gestus anerkendelse kan lytte til havnen og reagere.
Moto Q Media Player – uWave kan bruges til at styre medieafspilleren på Moto Q.
Moto Q 3D Tvlicious – 3D interface til Tvlicious på Moto Q.

De ovennævnte 3 ansøgninger kalder uWave.h og uWave.c

Demo video på YouTube

Du kan også se demonstrationen på YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=rrZfLAfeZww