FauxJAX

Original: http://www.barelyfitz.com/projects/faux-jax/

Ønsker du at få dine hænder på nogle vanvittige lækre Web 2.0 risikovillig kapital, men ikke har gale AJAX færdigheder? Hvis du kan kopiere og indsætte, kan du også have en hjemmeside, der ser åh-så to tusind og seks!

picture of a fake eyeball

Du skal blot bruge vores rammer til at vise indhold på dit websted, og vi vil gøre resten.

$ dollarSignFunctionsAreSoKewl (‘id’);

AJAX Go ​​NU! ← klikke på dette et par gange

Må ikke bekymre dig om XML eller JSON fordi vores teknologi ikke engang kommunikere med din webserver! Det er, som avancerede!

Ved hjælp af vores patentanmeldte teknikker, viser vi, hvad der er kendt som en “animeret GIF”. Dette er en stærk cue til at lade brugeren vide, “Hey, det er AJAX!”. Inden for få sekunder dit websted vil blive overdænget af brugere fra digg og del.icio.us, garanteret *!

For et par tusinde dollars, kan denne teknologi være jeres, og for en begrænset tid, vil vi smide i design med ekstra buede grænser, forløb og refleksioner. En yderligere ti tusinde køber dig nogle craptaculous animerede effekter.

Kommentarer til FauxJAX / anmode om flere FauxFeatures
Mere ikke-så-faux projekter fra BarelyFitz Design