Hvorfor facebook?

Original: http://shaver.off.net/diary/2011/11/02/why-facebook/

[Jeg er ikke begyndt endnu, og hvad jeg præsenterer her, er baseret på ting, der er offentlig viden via pressen eller F8 præsentationer eller Facebooks egne indlæg. Mit indtryk er naturligvis informeret af direkte samtaler, selvfølgelig.]

Som jeg har nævnt før, vil jeg starte som en Engineering Director hos Facebook engang i november (specifik timing er op til INS). Jeg er virkelig virkelig begejstret om det for en række årsager, selvom det betyder at flytte til Californien. En række mennesker har spurgt, hvorfor jeg valgte at gå på Facebook, så jeg besluttede at skrive nogle af grundene ned.

En af grundene er, at Facebook er nok den mest web-indflydelsesrige virksomhed i verden på den side af tråden. De har konsekvent investeret i nettet, fra deres mobil-klient tilgang til deres API’er til forskellige værktøjer og whatnot. Jeg har uafsluttede med web mig selv, og Facebook er et godt sted for mig at fortsætte med at have indflydelse på, hvordan det udvikler sig.

En anden er, at den tekniske kultur på Facebook er simpelthen spektakulære. Det er indlysende, at de har investeret i det meget stærkt, fra bootcamp og udviklingsværktøjer til test og implementering model, og det har klart givet pote. Det kommer til at være en meget cool ting at være en del af, især fordi verden af web-leverede tjenester er så forskellig fra klientsiden-software et, hvor jeg har brugt de sidste 6 år.

Den tredje grund er, at Facebooks ledelse er måske den bedste i hele software lige nu; Ben Horowitz enig. (Mozilla fungerer på en sådan anden måde, at jeg ikke ville virkelig vide hvordan man kan sammenligne, men jeg er sikker på, at de ikke vil tage lovovertrædelse.) Jeg ser virkelig frem til at lære et ton arbejde med dem (herunder en meget god af mine venner), samt de andre fantastiske folk på FB, at jeg har haft en chance for at mødes. Ved at kigge rundt i virksomheden mens diskuterer en mulig position, jeg ikke se noget, jeg ikke ønsker at arbejde på, eller nogen jeg ikke ønsker at arbejde med, hvilket var enestående i mit job-jagt oplevelser.

Og endelig, jeg er på ingen måde ekspert i social software, og hvordan det kan forbinde mennesker via internettet. Det er indlysende, at personlige forbindelser, anbefalinger og andre fælles oplevelser vil være central for, hvordan internettet ser ud i fem, ti, tyve år. Jeg tror, ​​der er en enorm mulighed for mig at bidrage til dette, og lære et ton; Jeg tror Facebooks vision af, hvad nettet kan være temmelig spændende, og vil være spændende at hjælpe med at opbygge.

Jeg tror Mozilla er et fantastisk sted, og jeg vil anbefale det stærkt som et sted at arbejde (eller et sted at arbejde frivilligt, da jeg planlægger at holde gør); Det er enestående i verden af ​​software, og ændrer dig for evigt. Jeg er begejstret for at gå nu på Facebook, et andet godt sted, og se, hvad jeg kan gøre for at ændre verden igen.