Et skridt mod højhastighedsinternet moms?

Original: http://nate.koechley.com/blog/2010/04/19/the-beginning-on-internet-sales-tax/

Bliver interessant at se, hvordan denne sag ryster ud:

Amazon.com indgivet en retssag på mandag for at afværge en fejende efterspørgsel fra North Carolinas skatteopkrævere: detaljerede optegnelser, herunder navne og adresser på kunder og oplysninger om præcis, hvad de havde købt.

via Amazon kæmper efterspørgsel efter kundeoplysninger | CNET News.

Det ser ud til, at Amazons sag er noget unikt, fordi indkøb af bøger bærer visse rets-beskyttet beskyttelse af personlige oplysninger. Selvfølgelig, de sælger mere end bøger. Uanset hvad, er det svært at se, hvordan “nej-sales-skat-online” Situationen kan opretholdes evigt. Jeg er ikke grundlæggende imod at betale skat, men jeg ønsker ikke en ren, fuldstændig og genkendeligt post af min købte gået sammen med regeringen. Jeg er nysgerrig, hvad kompromis opstår i de kommende år (årtier?).

Update: Tak til Patricia Clausnitzer fra PC til at oversætte dette blog-indlæg i Hviderussiske.

Læs mere: http://nate.koechley.com/blog/2010/04/19/the-start-på-internet-sales-tax/#ixzz3G9FZ5cuV