Dans Web Tips: Auto-Forfriskende Sider


Original: http://webtips.dan.info/refresh.html

TIP: Her er hvordan du gør din side automatisk indlæse en anden side efter et givet antal sekunder. Nu behøver du virkelig, virkelig har brug for at gøre dette?

Denne besked vil selvdestruerende i 30 sekunder!

Kun kidding, men hvis jeg var ved hjælp af en “META refresh” tag på denne side, er det rent faktisk ville. I spion film, det er en temmelig pæn ting, men når du forsøger at læse en webside det kunne få irriterende … det er derfor jeg ikke rigtig gøre det her!

Du har sikkert set websider, der automatisk flytter brugeren videre til en anden webside, nogle gange flere gange i slide-show mode. Her er hvordan du gør det, men jeg vil også forklare, hvorfor det nok en dårlig idé i de fleste steder.

Sådan “META-Refresh”

Brug denne syntaks, inden densektionen af dokumentet:

<META HTTP-EQUIV="Refresh"
CONTENT="30; URL=http://www.example.net/some/place/">

Indholdet af “indhold” attribut bestå af det antal sekunder, indtil siden belastningen finder sted, efterfulgt af et semikolon og et mellemrum, derefter “URL =” efterfulgt af webadressen på det websted for at indlæse. Bemærk at “URL =” del er inden for “content =” parameter, ikke en særskilt parameter.

Da dette er en HTTP-EQUIV META-tag, er det faktisk svarer til at sende en Refresh header i serverens aktuelle HTTP-headers. Hvis du har kontrol over denne server-niveau ting, kan du gøre opdateres direkte gennem overskrifter uden at skulle indsætte et mærke i dine HTML-dokumenter. (Selvom, det er muligt, at der er en håndfuld af browsere, som ikke kan lide det på den måde, mange år siden jeg observerede WebTV til at mislykkes at ære disse overskrifter, men det er gammel historie.)

Jeg skal dog bemærke, at Refresh header ikke vises i nogen af de standarddokumenter om HTTP-protokollen, så det er teknisk ikke-standard (uanset sendt som en reel sidehoved eller en meta-tag), men bred opbakning.

Hvorfor ikke at “META-Refresh”

OK, nu ved du, hvordan du gør det. Nu her er derfor, du skal nok ikke:

 • Ikke alle browsere nødvendigvis det. Nogen bruger en ældre browser, eller en browser (ligesom Opera), der giver brugerne mulighed for at deaktivere funktioner som “META opdateres”, kan aldrig gøre det til den side de er meningen at blive skubbet til, og dermed være i stand til at se hele dit websted .
 • Nogle browsere kan have grimme fejl, der forårsager en side til uendeligt genindlæse uden at give brugeren mulighed for at læse den … denne side gjorde præcis det for mig i nogle versioner af Mozilla-browser, selvom dens META Refresh tag synes at være gyldig. Anvendelse af META tags med rodet op syntaks, selvfølgelig, øger chancen for sådanne uheld sker.
 • Mange brugere finder automatisk side-rangering for at være meget irriterende. De foretrækker at surfe på nettet i deres eget tempo, under deres egen kontrol, og harmes websteder, der tager denne kontrol væk fra dem ved at flytte dem til en ny side med en hastighed valgt af siden forfatteren i stedet, når brugeren følger et link . Måske ønsker brugeren mere tid til at læse teksten eller se grafikken på den første side, før de går videre til den næste, eller måske han eller hun er træt af siden og ønsker at gå videre med det samme, ikke vente 30 sekunder på, at genopfriske at komme videre.
 • Hvis du har rullet ned i en lang side, mens du læser det, eller mens du har forladt siden i din browser, mens du gik og gjorde noget andet, det er irriterende at finde du er blevet sat tilbage i begyndelsen af siden, fordi det genindlæses på dig.
 • Den mest almindelige brug af sådanne opdateres, for at vise en “splash screen” i begyndelsen af et websted, før at bringe brugeren til den rigtige hjemmeside, er særligt irriterende for brugere, der gik til stedet for at finde information, og ville foretrække at få hovedmenuen med det samme i stedet for at sidde gennem forfatterens forsøg på at “underholde” brugeren. Dette vil især være irriterende, hvis brugeren allerede har været til stedet et par gange, og er tvunget til at sidde gennem åbningen animation endnu en gang. Folk vil sandsynligvis gå uden om dette ved bookmarking den virkelige menuside stedet for det originale forreste URL, men det er ikke meget tilfredsstillende, fordi denne webadresse vil sandsynligvis være mindre mindeværdige (http://www.example.net/docs/real-front -page.html stedet for bare http://www.example.net/), og er mere tilbøjelige til at ændre sig i fremtiden websted redesigns, bryde alle sådanne bogmærker.
 • Også bare prøve at bruge “Tilbage” for at bakke ud af en hjemmeside med “Opdater” sider; især hvis tidsintervallet anvendte er meget kort, kan du finde din browser straks begynder at indlæse den næste side i den rækkefølge, holder dig fra at gå tilbage videre, medmindre du trykker på knappen virkelig hurtigt. Måske du gerne vil med vilje stoppe folk fra at bakke ud af dit websted (især hvis du er en markedsføring person, og dit websted forsøger at sælge noget), men brugere, der bliver irriteret på denne måde kan forventes at have en dårlig smag i deres mund om dit websted og undgå det i fremtiden.
 • Hvorfor to metaRefresh

  OK, nok negativitet; folk siger jeg er for negativ, og alt hvad jeg gør, er at holde nedskydning ideer i stedet foreslå noget konstruktivt. Killing en dårlig idé kan være en produktiv ting, hvis det sparer alle fra de problemer, de dårlige ting årsager, men jeg vil få en smule mere positiv her ved at angive et par steder, hvor brugen af disse “Opdater” sider kan være en nyttig ting:

  Interaktive steder såsom online spil og real-time chat, der har brug for at indlæse og genindlæse sider at vise, hvad der sker i et dynamisk program. HTML er egentlig ikke en meget god sprog for sådanne interaktivt indhold (det er ikke, hvad det var designet til), men i en snæver vending kan du gøre ganske lidt med HTML, CGI scripts, og sådanne funktioner som “opdater” META tag.

 •      Nyheder og sport steder med løbende opdateringer, hvor du måske ønsker siden for at holde genindlæse hver 30 eller 60 sekunder, så en bruger kan holde at se de seneste scoringer mv (Hvis du udelader URL” delen af Refresh indhold, det samme side vil blive genindlæst, herunder dens Opdater tag, så den nye kopi af siden vil selv opdateres det givne antal sekunder, uendeligt lang eller i det mindste indtil brugeren forlader siden manuelt.)
 •      Midlertidige sider placeret på forældede webadresser til at omdirigere brugere til det nye korrekte webadresse, hvis du ikke har det lave niveau server adgang er nødvendig for at gøre det “renere” løsning for at have serveren automatisk omdirigere webadresser. (Ulempen ved denne, er imidlertid, at hvis et sådant skridt forårsager forældede URL til synes at fungere normalt, brugere aldrig får nogen tilskyndelse til at opdatere deres bogmærker og links til den nye URL, og dermed du aldrig kan slippe af med disse “midlertidig” omdirigeringer, kan det være bedre i det lange løb at sætte en advarsel side fortæller folk til at ændre deres forbindelser, og ved hjælp af en normal link til den nye URL i stedet for enhver form for automatiseret refresh eller omdirigere).

  Og der er sikkert et par andre muligheder. Ingen funktion i HTML, eller noget andet, er helt ondt; er der altid nogle gode anvendelser. Men nogle “features” misbruges oftere end de er korrekt anvendt, så du bør tænke grundigt, før du bruger dem.

  Selv hvis du har hvad der virker som en god grund til at bruge en automatisk opdatering, kan du stadig nødt til at slippe af med det … Jeg var i den situation for længe siden. Jeg havde brugt en forfrisket side at omgå en teknisk vanskelighed i et websted, jeg arbejdede på for min arbejdsgiver, men da de lavede en ny marketing aftale med en større virksomhed, der er involveret dem at linke til denne side, nogen dette selskab gjorde indsigelse mod refresh den begrundelse, at det gjorde det svært for nogen at vende tilbage til det oprindelige websted via BACK-knappen. (Jeg brugte en pause på 2 sekunder Opdater for at give tid til at gå tilbage, i modsætning til nogle andre opdateres steder, der har ingen pause og foregriber BACK knappen helt, men det var ikke nok, da de fleste brugere don ‘t finde ud af, hvad der sker hurtig nok til at ramme BACK igen inden for denne korte tid.) jeg var tvunget til at komme med et alternativ, ikke-opdateret løsning virkelig hurtigt. Lad dette være en lærestreg; hvis du laver et websted, der er andet end din personlige hjemmeside, kan du have en klient, chef, partner, eller en anden person, som en dag vil kræve, at du slippe af med den irriterende refresh lige nu. Det er meget lettere for dig at udvikle webstedet uden en opdatering fra starten, end det er for dig at finde ud af at gøre op med det, når den er indlejret i dit websted grundlæggende struktur!

  Hvis du bruger en opdateringshastighed dine sider, i det mindste give en regelmæssig link til den næste side i tillæg til den automatiserede opdateringshastighed, til gavn for dem med ikke-refreshunderstøttende browsere og dem, der ikke ønsker at vente på automatisk opdatering til at sparke i.

Og nu til noget endnu mere irriterende

Værre end META opfriskerer websider, der bruger indlejrede JavaScript-kode til at indlæse en anden side. Jeg har stødt på websteder, hvis forreste sider udelukkende består af JavaScript-kode, der kontrollerer sådanne ting som brugerens browser type, tidspunktet på dagen, den fase af månen, eller hvad, og fortsætter derefter at lancere forskellige sider i hvert enkelt tilfælde. Sandsynligvis webstedet forfatteren mente, at de var ved at blive temmelig klog, men hvad det betyder er, at enhver bruger med en ikke-JavaScript-kompatibel browser, eller som har deaktiveret JavaScript (som mange brugere gør af sikkerhedsmæssige årsager, på grund af de browser sikkerhed skræmmer som bryder ud hver par måneder, når en anden bug er fundet), ender med at se en helt tom side. Dette er en virkelig frustrerende ting at påføre dine brugere. Og glem ikke, at søgemaskinen robotter se det samme, når de er indeksere dit websted!

En amerikansk senator havde denne slags forside, og når en bestanddel klagede via e-mail om hans manglende evne til at komme ind på webstedet ved hjælp af MacWeb browser, han fik en uhøflige svar fra en medarbejder, at “90% af brugerne anvender Netscape eller Internet Explorer, det er alt, vi holder af. Det gjorde mig ønsker jeg boede i den tilstand, så jeg kunne stemme imod denne senator. Uciviliseret vender væk 10% af vælgerne næppe virker som god kampagne råd, for ikke at nævne den sandsynlige højere procentdel af mennesker med JavaScript handicappede med vil også blive udelukket fra sitet. Og glem ikke, at JavaScript er fyldt med uoverensstemmelser mellem de forskellige implementeringer; vil du virkelig ønsker at have tillid til hele navigation dit websted til et script sprog, der kunne blæse op i en anden browser version? Har du teste den på alle versioner af alle browsere?

Jeg bruger en JavaScript-kompatibel browser med JavaScript aktiveret, men jeg stadig findes steder som dem til at være meget irriterende; da de fortsatte med at indlæse sider uden tidsforsinkelse (i modsætning til METArefresh), de gjorde brug af knappen Tilbage næsten umuligt.

Links

 •      AllStocks.Com AutoRefreshing Page Builder kan du oprette en side, der opdateres dit foretrukne websted, nyttig til overvågning aktiekurs, nyheder og sportscore sider. Det synes at gøre dette med en kombination af rammer og scripting (og hævder at søge patent på den teknik, de bruger). De har også en download program til automatisk at opdatere websteder.