Frihed fra Bekymringer

Original: http://www.mat.univie.ac.at/~neum/sciandf/eng/worries.html

(Læs først Matt 6:. 19-34)


For at gøre det, blind på Jesus anbefaler her, man har til at udstede de traditionelle synspunkter om, hvordan du tilknytter ens liv. I stedet i vores egne planer sætte vi vores tro skal logge ind Guds kærlighed til os.

Lad os se på flere étroitement nogle vers:

 • V.21: Hvor din skat er, der er dit hjerte, også. – Vores skatte er de ting, vi ikke ønsker at give slip, hvor vi føler smerteligt ethvert tab. Observere vores svar til den virkelighed, vi lever i, kan vi finde ud af i denne måde, hvor vores skat er.
 • v.22f: I min egen erfaring, skatte på jorden Ofte binder os, slavebinde os, tvinger os til at kompromitteret qui mørkere det indre lys – den viden og evne til at gøre det rigtige. Times of indre mørke er ofte gange vi mistede Guds øjne, at være hvid overvældet af tabet af nogen eller noget værdifuldt, eller ved at sammenligne vores position med skatte vi beundrer eller misundelse i andre. Vores hjerte sad fast i det forkerte sted …
 • V.24: Gud og den Almægtige Dollar er ikke kompatible. Penge fordærver menneskets integritet. Dens sted er lige som en servering af livet, ikke som master IKT.
 • V.25: Derfor siger jeg dig, vær ikke bekymrede … – Hvorfor derfor ?? At bekymre betyder clustering at være bekymret om vores skatte på jorden. At bekymre betyder clustering at forelægge pengenes magt, sikkerhed, sikkerhed.
 • Er ikke livet mere end mad (og fornøjelse, og sikkerhed, …)? – At bekymre midler clustering at sælge kvaliteten af ens liv for afleveringer og usikker (tidligere eller fremtidig) skatte.
 • Jesu liv ikke var sikkert på alle (Mattæus 8:20; Lukas 4: 29-30.) Mål overfull med liv og indlevelse.
 • Apostlene glæde sig i fængsel om tilstedeværelsen af Gud (ApG 16: 25-26), og deres lænker falde af.
 • V.26: Kig på fugle … – De sigter aussi dø! Kan vi acceptere dette som pleje af vor himmelske Fader, også? Ønsker vi at være som fuglene under liv og død ud af hænderne på Gud? I Guds nærvær, frygten for døden, svigt, usikkerhed og deprimerende Deres mister strøm.
 • At være nu død for verden gør os gratis! Rom. 6; Luke 9: 24-25; John 11: 25-26
 • V.28 og V.30 græs liljer: Planter-ikke har noget valg, end at acceptere vilkårene i qui de vokser. Men stadig de lever og trives, og ofte udstråle skønhed uovertruffen.
 • Bemærke, at selv Gud bekymrer sig om græsset, er hvid slidbane på af mange foreningen.
 • V.32: Gud ved, hvad vi har brug, og han bekymrer sig for os. Hvor ofte er vi stadig gerne hedninger …
 • V.33: Gør den til din første mål at lade Gud være konge i dit liv, og at gøre det rigtige for ham og alle ting afhandling vil blive givet til dig. – Et løfte storslået. At være i hans tjeneste i hans interesse er det at tage sig af os, og han kan gøre det bedre, end vi gør.
 • Ikke at vi altid-have til at lykkes. Goal vi nødt til at logge prøve, igen og igen, indtil vi Succeed (Phil. 03:12).
 • V.34: derfor ikke bekymrede over i morgen, for i morgen vil tage sig af sig selv. Lad nutidens problemer være nok for dagen. – Hvis vi gør real-ize dette (gør det rigtige, ser det som virkeligheden), det er sådan et terræn.
 • Ikke Jesus siger dette for at give os en tung belastning, another kilde til følelser af utilstrækkelighed, sigter som evangeliet, en god nyhed, at tage væk vores kæder og hjælpe os med at vokse som raske Guds børn.

Skal vi, det er så at stoppe med at arbejde, til at planlægge at håbe? Nej, vi sigter `behandler fejl i arbejdet, forstyrrelser i vores planer uopfyldte håber ikke med bekymringer, mål som tegn på Guds korrektion og tage hensyn til dem i vores livsstil, i vores arbejde, vores planer vores håb. 2 Tim. 2: 3-4; Prov. 07:21 p.m .; 09:31 p.m .; Salme 127: 1-2; Numbers 22.

Gud befrier os fra enhver grund til at bekymre, giver os mulighed for at lade vores Bekymringer med ham (1 Pet. 5: 7), og guider os til vores bedste, så længe vi holder for sine interesser og tjene ham, selon vores evner. 1 Kor. 4: 2; 1 Pet. 04:10.

Arnold Neumaier