Toki-Woki

Original: http://toki-woki.net/about/

Vem

TOKI Woki är en enmans plats; utformade, utvecklas och underhålls av mig, Quentin. Du kan kontakta mig direkt eller via min profil Googles kontaktsida. Jag arbetar för EduMedia men också frilans ibland.

Jag laddar upp appar och verktyg till Adobe Exchange och Marketplace och mina öppen källkod bitar finns på Google Code. Mina Android-appar är på Android Market.

Från tid till annan jag lägga bilder till FFFFOUND. Om du letar efter fina saker du kanske vill kontrollera min Google Reader delade och stjärnmärkta objekt. Vimeo, Flickr och Picasa är också platser där jag delar grejer. När jag reser jag ibland skapa kartor i Google Maps. Och jag pratar skit på Twitter.

Oh! Och jag Scrobble spår på Last.fm där jag nyligen gillade:

MÄNNISKOR pissa mig av Sole
Candil De La Calle genom Apparat
Utopia av Jackson och hans dator Band

Vad

Vad du tittar på är en 20-kolonn rutnät med 16-pixel rännor och 32-pixelkolumner, det utformats med Boks som bygger på Blueprint. Om du undrar vad som rutnät ser ut som du kanske vill se det (g eller w). Baslinjen är 22 pixlar och förhoppningsvis allt passar i den.

Vissa tangentbord genvägar är tillgängliga om du vill surfa på bloggen snabbare: Vänster eller P nycklar hoppar till föregående artikel, medan höger och N kommer att gå vidare till nästa. Du kan också använda Upp och Ner pilarna för att hoppa till föregående och nästa stora element (såsom bilder och titlar). Om du gillar tids reser du kan prova Skift + P för “förflutna” och Skift + F för “framtiden”.

Om du snabbt vill öppna en av de viktigaste delarna av webbplatsen, tryck dess nummer (1, 2, 3 eller 4).

Alla av JavaScript förlitar sig på MooTools och bloggen körs på WordPress.