Hvad er en ukrudtsplante?

Original: http://emilycompost.com/weed_definition.htm

Bare en plante ud af sted? Måske det. “Enhver plante, hvis dyder er ikke blevet opdaget” Air Potato Vine(Emerson). Måske. “Ikke mere end en blomst i forklædning” (Lowell). Sandsynligvis. I naturen er der ikke sådan noget som en ukrudtsplante. Så her vi gå.

Ukrudt klassificeres på flere måder, og det er kun fordi alle forsøger at udvikle nogle bekæmpelsesmetoder.

Ligesom med blomster, der er etårige, toårige og flerårige ukrudtsplanter.

Årlige ukrudt kan være sommer enårige eller i varmere klimaer, vinter årlige ukrudt.

Toårlige ukrudt vil tage to år at udvikle. De første år væksten vil være i nærheden af ​​jorden, det andet år ukrudtet vil blomst, producere frø, og derefter dø. Et eksempel er vild gulerod, bedre kendt som Dronning Annes Lace.

Og endelig, den flerårige ukrudt har dele kendt som knolde eller jordstængler. De vil leve et ubestemt antal år i uforstyrrede områder. De kan være i jorden i fyrre år! Undersøgelser har vist, at krøllet dock og fælles mullien vil spire efter 70 år. Yikes!

Hvorfor selv gider at navngive ukrudt? Det er udryddelse fleste mennesker er interesseret i. Når der anvendes ukrudtsmidler, er nogle kemikalier udviklet til at være meget specifik. Kommercielle avlere er mest bekymrede.

Men ved blot at dyrke, pløjning eller bioklip, kan man eliminere eller styre de fleste ukrudt i haven eller blomsterbedet.

Det er stadig vigtigt at kunne genkende visse ukrudtsplanter såsom Poison Ivy, gift eg, gift sumac, eller hest brændenælde (billedet ovenfor). Til tider de gør for meget ubehagelige personlige forhold.

Besøg Weed Science Society of America på http://www.wssa.net

Du kan også prøve at se på New Jersey Weed Gallery

Horsenettle

»HorsenettleHvis mælkebøtter var sjældne og skrøbelige, ville folk banke sig ud for at betale $ 14,95 en plante, hæve dem i hånden i drivhuse, og formen mælkebøtte samfund og alt det der. Men de er overalt og ikke har brug for os og art gøre hvad de vil. Så vi kalder dem ukrudt og myrde dem ved enhver lejlighed “….. Robert Fulgham.