Strålande trycket modell av Remote styrkor


Original: http://home.netcom.com/~sbyers11/grav11.htm

Surfa strålande havet

29 dec. 1995 Stanley V. Byers

Medarbetare: Michael D. Byers

PRIME STRÅLANDE KRAFT SYSTEM

Här finns en fysiska system modell för överföring av alla krafter som verkar genom en sträcka i en absolut vakuum, och omdefiniera essensen av nukleära partiklar. De grundläggande inslagen i denna modell är förekomsten av isotropiskt strålande frekvenser i fritt utrymme och i sak, och fråga existerande som interferensmönster eller deformationer i linjära flöden.

Frågan skuggning interaktioner med dessa icke partiklar strålande spectra orsak krafter av attraktion och repulsion. En fri kropp i öppen plats är symmetriskt med detta strålande flöde, samt som det sköldar eller skuggor några av den strålning som passerar genom den, de resulterande krafterna också symmetriskt är balanserade.

Som jorden och planeterna interagera med strålning, bildas en skugga runt varje planet. En fri kropp drivande i den skuggade strålande rymden skulle utsättas för en obalanserad flöde på grund av skuggan från nedan. Strålande flöde och kraft från ovan är inte längre balanserad underifrån och en resulterande obalanserad kraft eller strålande “tryck” mot jorden fungerar i hela gratis kroppen. Denna kraft kallas normalt gravitation eller “massa attraktion”.

STRÅLANDE UTRYMME OCH FRÅGA

I standard klassiska begreppet fråga består de minst stabila nukleära partiklarna av en samling av flera lager koncentriska spinning strålande elektromagnetisk energi vågor självständigt existerande i tomma rymden. I denna nya modell av materia och styrkor består de minst stabila nukleära partiklarna av interferensmönster i de ständigt närvarande isotropiskt linjär strålande enskilda spectrana utrymme i form av stående våg virvlar. Om det vore möjligt att skydda denna nya modell av en partikel från dess individuella strålande spectra det skulle upphöra att existera, samma sätt som bubbelpool vatten kommer att försvinna om bort vattnet. I de vanliga klassiska modellerna, om en partikel kan vara helt avskärmade från strålande spectra skulle det fortsätta att existera i tomma rymden, oberoende av det oändliga frekvensspektrumet. I denna modell kan inte tomt utrymme existera. Varje punkt i fråga och i rymden i universum genomsyras helt med isotropiskt prime strålningen. Denna strålande spectra kallas prime strålning, det är icke partikelfilter och inte har momentum eller tröghet. Det orsakar gravitation, tröghet och elektromagnetisk strålning, men det är inte elektromagnetisk strålning.

I standard klassiska begreppet elektromagnetisk strålning hade all strålning i rymden sitt ursprung från någon form av materia. Detta kan vara sant för det elektromagnetiska spektrumet. I den här modellen är en deformering av prime strålning och strålningen skulle fortsätta att existera utan förekomsten av frågan. Men skulle fråga upphöra att existera utan den främsta strålningen. Källan, orsak och medlet av de främsta strålning frekvenserna föreslås inte i denna modell.

I tidiga versioner av detta papper kallades Prime strålningen tröghetsbaserad strålning eller Prime tröghetsbaserad strålning. Avsikten var att visa att detta strålande havet var ersätter gemensamma begreppet tröghetsbaserad rymden. Ordet “trög” ledde många läsare att misstolka sikt att betyda att strålningen var partiklar och uppvisade fart. Denna modell skulle inte kunna föreslå en första orsak för tröghet om denna prime bakgrundsstrålning eller medium ställde ut massa, tröghet eller fart. För att undvika förvirring är den term som nu används Prime strålning. En materiell eter kan inte existera i denna modell.

Det mest bekant konkreta exemplet denna Prime strålning är elektrostatiska (E) kraftfält sub spektra. När ett ark papper ses att flytta under påverkan av en laddad kam, bevittnar vi en påtaglig exempel kraft och rörelse på grund av den all-genomsyrar främsta kraft strålning, Pe, obalanserad flöde villkor.

Fysiska system finns som tillåter oss att aktivt samverka med detta E sub spectra, men vi är ännu inte kunna interagera med de gravitationella subspectra, med undantag för systemets passiva åtgärder-reaktion av drivmedel ansvarsfrihet. Sådana empiriska exempel som E kraft fältet strålning,… visar att systemet för strålning och skuggning av Prime är inte bara en teori,… men är orsaka för de lokala krafter som bara verkar vara avlägsen styrkor.

Visuella belägg för existensen av denna Prime strålning och dess Esubspectra presenteras i avsnittet bilder av strålning flöde.

 INVERTERADE TORGET LAGEN

Kraften från effekten av rundstrålande strålande skuggan som härrör från en kropp i isotropiskt strålande utrymme beskrivs exakt av den inverterade torget lagen för projicerade ytan och eller skugga densitet. För helt svarta skuggor är den potentiella styrkan avstånd (R) direkt proportionell mot objektets projekterade skuggan området.

104,1 projekterade området = ursprungliga område / R kvadrat

Från projektion geometri, när avståndet fördubblas, visas ett objekt hälften som lång och hälften bred och därför har en fjärdedel uppenbara ursprungliga området. Således den inverterade torget lagen med avstånd (R).

För icke-svarta skugga organ och fall nära planeten ytor där skugga densitet är den dominerande faktorn, skugga densitet systemet är den virtuella bilden av ljus belysning systemet och beskrivs av samma inverterade torget lagen ekvationen.

104,2 skugga densitet = ursprungliga densitet / RXR

104,3 ljus belysning = källa intensitet / RXR

Det är av intresse att notera att de två funktionerna i den skugga effekt, projicerade ytan och genomsnittliga täthet, kan exakt beskrivas, samtidigt, genom en omvänd avstånd fyrkant ekvation.

I denna modell som våra normala empiriska inverse square lagar för tre tvinga avstånd är ekvationer enad kraft strålande skugga ekvationen. Obalanserad kraften är direkt proportionell mot skuggeffekten den punkten. I någon av tre tvinga system, objekt skuggning samma strålande frekvenser förefaller locka varandra, men obalanserad flödet av strålning är källan till kraft.

Varje kraft system ekvationen har sin egen kraft konstant, bestäms av de dimensionella enheterna i systemet och de samverkande strålande spektraltäthet.

104,4 elektrostatisk kraft F = KQ’Q “/ RXR

104,5 gravitationskraften F = GM är “/ RXR

104,6 magnetisk kraft F = UM är “/ RXR (riktad)

Tröghetsbaserad kraft behandlas i ett senare avsnitt i denna uppsats. Den starka kraften nucleon attraktion verkar beroen ström delning form av skuggning som är annorlunda än detta omvänd avstånd fyrkant system och det är homogena fält av obalanserad flöde.


Sir Isaac Newtons lagar av rörelse, ca 1600-talet, gav en beskrivning av hur gravitationen varierade med avstånd, efter omvänd avstånd fyrkant ekvationen, men han föreslog inte en orsaka för gravitation eller tröghet i alla sina publikationer. Även följande citat, från ett privat brev till Robert Boyle, visar Newton tänka sig en orsaka för gravitation är som i huvudsak två exemplar av denna strålning och skuggande modell av remote styrkor. Om Newtons beteckningen “ethereal spirit” ersättas med begreppet “primestrålning i följande citat, blir likheten av begrepp uppenbara.

Citerar “så kan den tyngdkraftens attraktionen av jorden orsakas av ständiga kondensationen av några andra liknande ethereal ande [prime strålning]... som orsakar det (denna ande) [prime strålning] från ovan att sjunka med stor robotutrustning [speed] för en leverans; i vilken härkomst kan det bära med det organ det genomsyrar, med kraft som är proportionell mot Surf [ytor] av alla sina delar som det agerar .” Unquote

Villkoren inom parentes har lagts till den ursprungliga stöd i jämförelsen. Det är tillfredsställande och viktigt att notera att Newtons koncept, som nämnts ovan, föreslår inte en eter bestående av en vibrerande partikelformiga material.

Följande påståenden hittade i sin publikation Principia Mathematica inte nämner hans ovanstående begrepp när han diskuterar en orsaka för gravitation.

Citat “Jag har inte kunnat upptäcka orsaken till dessa egenskaper av gravitationen från fenomen och jag ram inga hypoteser… det är nog att tyngdkraften verkligen finns och agerar i enlighet med de lagar som vi har förklarat, och rikligt serverar att redovisa alla förslag av himlakropparna”. Unquote

Ett brev från Sir Newton uttrycker också sin bestämda uppfattning motsatta konceptet att gravitationen fungerade genom tomma rymden som en “inneboende egenskap av materia”.

Citerar “… att en kropp kan agera en annan distans via ett vakuum utan något annat, medling genom och genom vilket deras verksamhet och kraft kan befordras från en till en annan, är för mig stor absurt att jag anser att ingen människa, som har i filosofiska frågor en behöriga fakultet av tänkande, kunde någonsin faller in i den.Unquote

TOTAL AVSKÄRMNING OCH VIKTMINSKNING

Någon strålande flöde och skuggning modell av avlägsen kraft har uppenbara inneboende fysikaliska egenskaper:

  • Skärmning och,
  • En övre gräns för kraften per ytenhet tillgängliga.

Skärmning kommer att uppstå i en grupp objekt när vissa objekt är berövade strålande flöde på grund av överlappande grå skuggor, eller svarta skuggor eller streaming av flödet.

En övre gräns för den tillgängliga kraften per ytenhet uppstår när alla flöde är blockerad i en särskild kraft spektrum system av total avskärmning.

Funktionen skuggning av avlägsen kraft inom vårt planetsystem visar kännetecken av ändra vikten några planeter genom skärmning. Enskilda objekt i ett system kasta inte nödvändigtvis bara helt svarta skuggor, om det är synligt, skuggorna skulle ha många nyanser av grått. Som grå skugga objekt kombineras för att bilda en kropp eller planet, är en viss diameter nått där strålande spektrum händelsen ena ytan når inte den andra ytan. Skuggan det sedan projekt i en riktning i solsystemet skulle ha en svart prick i mitten och alla nyanser av grått till den yttre omkretsen av skuggan. För planeter med denna diameter, är maximal yta gravitationskraften nästan nått. Alla resterande ökningen beror ytterligare skuggning av kantiga strålar tränger planeten som har vector komponenter parallellt med diameter sökvägen.

När en planet har uppnått tillräcklig diameter till projektet delvis svarta skuggor, visas en del av alla extra frågor förlorade till solar vikt systemet. Ett exempel detta ärendet avskärmning kännetecken erhålls genom att betrakta den uppenbara vikten av våra solsystemets planeter och planeternas planerade skuggområden, anges i tabell 1. Skärmning är tydligast när en tomter planetariska vikt per cross genomskärningsarea vs den projicerade ytan, enligt figur 1. Vikt per projicerade tvärsnittsarea förkortas här densare och har samma enheter som tryck. Den totala skuggning effekt beror genomsnittliga täthet och område i skuggan, således förkortningen DENSARE.

För följande jämförelser bör det noteras att DENSARE tryck och gravitationen är direkt proportionell och närstående genom en konstant. Densare diagram, figur 1, visar densare mindre planeter är i stort sett proportionell mot diameter. Dessa små organ är inte tillräckligt stor för att stoppa all strålning, därför sin integrerade grå skugga densitet och skugga området är exakt proportionell mot sol totalvikten, massa och volym av materia. Om alla organ hade samma material densitet som jordens och avskärmning gränsen inte fanns, skulle alla densare datapunkter, även för de stora planeterna, falla kurvan som rör projicerade ytan och volymen detta semi log diagram. För planeter större än jorden, total avskärmning och maximalt strålande flöde uppstår obalans. Denna totala skärmning framgår av platån i densare grafen för planeter större än jorden. Densare, kraft per ytenhet, har nått gränsen på grund av total avskärmning av strålning och bör vara en universell konstant för passiv planeter.

Densare Graph

FIGUR 1 DENSARE GRAF

Planeten allvar vs kalkylerad område

Figur 1A

Rad 7A

PLANET vikt vs PROJEKTERADE området tabell 1

Planet vikt vs kalkylerad område

Tabell 1

TOTAL AVSKÄRMNING och viktminskning forts.

 En strålande skugga teori föreslår att en övre gräns flödet obalans bör finnas. Det är tur att en gräns händer att existera inom storlekar planeten i vårt solsystem. När DENSARE gränsen nås, planet vikt inte längre står i proportion till volymen men är proportionell mot beräknade skuggan området. Beräknade skuggan av de stora planeterna är helt svart i det gravitationella spektrumet och kan inte svara ökad storlek genom ökad skugga mörkret, men endast genom ökad skugga storlek. Om den exakta diameter och solsystemet vikten för var och en av de stora planeterna var väl etablerad visas det att skugga densare värdena skulle vara en gemensam konstant nära, 1.52 X 10 exp 14 ton massa per kvadrat mil

[75,7 x 10 ^ 6 kg massa har tum] eller [86,6 miljoner psi 1.141 gs] anges av platån i diagrammet i figur 1.

Detta tyderatt den “Gas planeter” består inte av gas, men består av gemensamma solsystemet grus blandning som finns i alla deras omgivande moons och återstående solsystemets planeter och månar. Uppenbart låg densitet och vikt tillskrivs här skärmning i gravitationella spektrum. Om de stora planeterna var indelat i jordens storlek delar, dolda massa och vikt skulle vända tillbaka. Under någon vätska och moln lager av dessa planeter bör en planetarisk lander hitta en ytstruktur precis lika fast som hittade Venus, Mars och vår måne. En sfär som består av 90% gas skulle inte ha ställen som finns kvar i samma position och latitude oavsett planeter rotation.

I en strålande trycket modell är det uppenbart att trycket är strålande flödet. Ännu resulterar fältet tryck obalans från strålskyddet kallas DENSARE. Termen DENSARE används för att visa vikten av osynliga skugga densitet och området flödet obalans. Detta system av obalanserad strålande flöde och skuggning är liknande till åtgärden och reaktion av tillämpad kraft och tröghet, kan inte existera utan den andra.

Med denna strålande trycket modell är begreppet “kraft ökar utan gränser”, som föreslås för existensen av ett svart hål, inte realistiskt. När spektrumet som är ansvarig för kraften som är helt blockerade finns det ingen ytterligare metod att öka kraft per ytenhet.

Den nuvarande klassiska modellen av gravitation ger ingen definierad orsak för styrkan. Det är därför möjligt att tillskriva många funktioner till den klassiska modellen som svarta hål, skev utrymme och big bangs, eftersom det finns ingen definierad mekanism med uppenbara begränsningar och övre gränser. Någon modell utan gränser kan man föreslå super tät nucleon stjärnor och gravitationella svarta hål som kommer att svälja universum. Denna övre gräns av spektral flöde begränsar naturligtvis storlek och kraft tillväxten av planetariska kroppar, annars någon sol eller planet kunde växa och bli ett svart hål.

DENSARE KONSTANT

Bestämning av konstanten skulle vara ganska rakt fram om stor svart skugga planeter inte hade en grå skugga Frans. Den relativa andelen av den grå Frans och svart skugga område bestäms av den materiella tätheten av jordens element. Ett mått variationen i en blandning av element visas av täthet av organ som mindre än jorden. Vår månens densitet är 3.33 jordens är 5,5 med vatten som 1. Således en minsta svart skugga kropp, gjord av månens blandning av element, måste ha en diameter större än en minsta svart kropp gjord av jord mix. Diameter nyckeltalen skulle vara 5.5 till 3.33. När en försummar de tydligen obetydlig marginella områdena, är endast två datapunkter per svart skugga planet skyldiga att fastställa densare konstant; projicerade ytan och uppenbar vikt. Dessa härrör från diameter och satellit period, respektive.

Felaktigheter i den tillgängliga planeten cross sectional området data, tabell 1, framgår av följande jämförelserna. Vetenskapliga amerikanska data ger ett område för Neptunus av 730 miljoner kvadrat miles. (1) Time-Life data ger ett område av 607 miljoner kvadrat miles. Två avvikande datapunkter den konstanta delen av densare kurvan var i fel i den ursprungliga informationen, och när korrigeras, falla mycket nära Rekommenderad värdet av 1.52 exp 14 ton per kvadrat mil. Den vetenskapliga amerikanska datapunkten för Uranus var tydligen fel på grund av diametern. Med en viss ytgravitation av 1.17 gånger jordens och en massa 14.6 gånger jorden måste den ha en diameter av 3,53 gånger jordens diameter. Värdet som anges är 4,06 jorden diametrar. Time-Life data ger 3,73 jorden diametrar för Uranus diameter. Av dessa skäl korrigeras de vetenskapliga amerikanska densare för att komma överens med dess publicerade Ytgravitationen.

Time-Life densare Neptunus skiljer sig från de gynnade vetenskapliga amerikanska data av 8,5% diameter. Time-Life diameter är lika med de värden som offentliggjordes tidigt i detta århundrade. Vetenskapliga amerikanska data stämmer överens med 1968 ockultation mätningar av 49.500 km. Av denna anledning korrigeras Time-Life densare data för Neptunus till nya diameter.

Med dessa ovan korrigeringar finns nu lite spridning i densare data nio relativt oberoende datapunkter. Densare tre passiva stora planeter att närma sig en gemensam fysisk konstant av 1,52 X 10 exp 14 ton massa per kvadrat mil.

(1) uppgifter som krävs finns i September 1975 av Scientific American och boken “The Universe,” 1962 i Life Natureserien och ges i tabell nr 1,2,3, och 4.

YTGRAVITATIONEN GRÄNS

Gravitationen data för planeterna visar också den maximala skärmning och begränsad strålande flöde obalans fenomen sett planetariska densare grafen. Gravitationen data, tabell 2, har haft alla allvar värden multipliceras med 1,335 för jämförelse med densare data. Ett separat diagram över Ytgravitationen presenteras inte eftersom de normaliserade gravitation data är nästan en kopia av densare data. Alla månar och planeter mindre än jorden har en proportionell mot deras diameter och material densitet ytgravitation.

Planeter större än jorden, utom Jupiter, har begränsad maximal allvaret, oavsett deras beräknade vikt, faktiska mängden materia och diameter. Begränsad maximal Ytgravitationen i vår närhet utrymme bör visa sig vara en konstant för alla svart skugga icke-strålar planeter. Gravitation gränsen inträffar när en planetens diameter är tillräckligt stor för att skydda alla strålande flöde från nedan och maximalt flöde obalans resultaten ytan. Ett objekt ytan har lika balanserad maximalt flöde från varje kompass punkten horisonten och maximalt flöde från overhead, men inga strålande flöde från nedan. Maximal yta gravitationskraften maximalt strålande flöde obalans uppstår med en planetarisk diameter cirka 1.17 gånger Jordens. I vårt solsystem bör planeterna som är tillräckligt stora för att blockera all strålning ha samma maximala Ytgravitationen cirka 1,14 gånger Jordens.

En oändlig plan som är tillräckligt tjock för att skapa en svart skugga skulle ha det högsta gravitationella trycket dess yta. Eftersom det är en oändlig plan, skulle det också ha samma maximala gravitationella tryck alla avstånd från planet. Naturligtvis är ingen av våra planeter tillräckligt stor för att betraktas som en oändlig plan avstånd. Ännu, nära ytbehandla av stora planeter som Saturnus, en oändlig plan effekt kan uppstå, där gravitationen minskas inte per 1/R kvadrat förhållandet eftersom det beräknade området inte skulle minska per 1/R kvadrat förhållandet. Black Shadow sökvägen längd, LBS, för jorden mix har beräknats vara 4800 miles. Diametern Saturnus är 72,300 miles. Detta skulle medföra svart skugga sett från ytan av Saturnus inom 4 grader under horisonten. Således, den skenbara tvärsnittsarea ytan är större än sanna korset tvärsnittsdiametern som skulle projiceras avstånd. Gravitation kan därför förblir nästan konstant gränsen, för en bit ovanför ytan.

Orbital mechanics dikterar som om gravitation är konstant med avstånd några säregna omloppsbana perioder och radier för månar och ringar av svart skugga planeter kommer att leda. Satelliter med banor nära ytan av dessa stora planeter skulle ha vandrande omloppsbana banor, oregelbundna perioder och tidsfrister skulle tydaen större vikt för planeten än satelliter i remote banor. Funktionen vandrande bana kan redogöra för bredd och förekomsten av ringarna.

Jupiters månar uppvisar oregelbundna perioder med variationer av 3 till 6 minuter, per avsnittet Jupiter i brittiska astronomical society (Mens B.A.A. 8-83). ett givet avstånd ovanför ytan, skulle den projicerade cross sectional ytan av den svart skuggan närma den sanna korset genomskärningsarea av planeten. Gravitationell trycket skulle sedan minska med avståndet i förhållande till den normala inverterade torget lagen för beräknade skuggor. Eftersom den svarta skuggan av jorden är en stor andel (63,4%) av den totala projicerade ytan, är det möjligt att oändligt plan effekten kan vara uppenbart i någon liten mån i våra satelliter banor. Detta skulle orsaka satelliter nära jorden har en kortare period än väntat jämfört med perioden och avstånd av månens omloppsbana. Sonden för närvarande närmar sig Jupiter, bör om ordentligt instrumenterad, kunna mäta och visar vilken oändlig plan effekt, där gravitationen ökar snabbare än 1/R kvadrat formeln nära planeten.
STRÅLANDE TRYCKET GRÄNS UNDANTAG
Det finns två oförklarade undantag till denna vikt gräns och massa skärmning fenomen i vårt solsystem: solen och Jupiter. De båda tycks” ha ett solsystem vikt betydligt större än vad som förutspåtts av deras tvärsnittsarea och gravitation begränsa regeln. Men lika deras vikt inte som förutspåtts av volym och en genomsnittlig blandning av solsystemet element. Detta tyderatt någon form av skärmning existerar.
Detta indikerar också att magnetisk energi strukturer är associerade med dessa organ kan skugga det gravitationella spektrumet och orsaka “uppenbara” extra solsystemet vikt. Solen och Jupiter bör ha den samma högsta beräknade DENSARE som framgår av andra stora planeter och gravitation begränsa regeln.
Det är känt att båda dessa organ utstråla betydande energi i spectrums som nuvarande teknik kan upptäcka. Jupiter utstrålar ungefär dubbelt mycket värme som det får från solen. Eftersom dessa organ utstrålar energi, följer att de också absorbera mer radiance i andra spektral spänner än passiva planeterna. Denna ytterligare inflöde kan orsaka övningsprovet i gravitationella spektrumet som skulle leda till en effektiv skugga område större än den faktiska fysiska tvärsnittsarean. Ockultation mätningar med solen och planeterna tyda refraktion av ljust nära solen. Detta kan ge en falsk indikation dess faktiska storlek. Någon form av refraktion kan också uppstå i prime spektrum.
YTAN gravitation vs DENSARE tabell 2
YTAN gravitation vs DENSARE

Tabell 2